Dornici de a-l ajuta pe Presedintele Interimar, Carcotasii au apelat la ajutorul ascultatorilor KissFM pentru a-i sugera acestuia diverse masuri care sa duca Romania pe cele mai inalte culmi ale prosperitatii.
Astfel, Cronica cu Huidu si Gainusa de la KissFM de ieri a fost dedicata, aproape in intregime, acestui subiect. Propunerile ascultatorilor KissFM au fost diverse si, spera realizatorii, extrem de utile domnului Vacaroiu. Iata cateva dintre ele, pigmentate de dedicatiile speciale (Parazitii - "Dac-as fi presedinte", Pavel Stratan - "Eu beu", un potpuriu folcloric deschis de "Bun ii vinu’ ghiurghiuliu") facute cu aceasta ocazie de Carcotasi Presedintelui Interimar: sa ieftineasca bautura, sa sparga pahare, sa interzica taxa pe viciu, sa subventioneze alambicul, sa doneze sange pentru cei ce doresc o metoda rapida de abtiguire. Misu Gainusa a concluzionat ca domnul Basescu a facut hernie de la ridicatul nivelului de trai.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.