Stirista Catalina Mocanu are de cateva luni o relatie cu medicul si politicianul Sorin Oprescu.

Prezentatoarea TV se pregateste sa isi refaca implanturile realizate in urma cu zece ani

Potrivit unor surse din anturajul ei, este pentru prima oara in decursul a zece ani cand Catalina se gandeste la o remodelare a sanilor. Motivul este noul ei iubit. Cert este ca prezentatoarea TV se va opri la ultima generatie de silicoane pentru a-l da pe spate pe senatorul PSD.

Concurenta in patul politicianului

Catalina Mocanu si-a schimbat forma si marimea sanilor in urma cu zece ani apeland la implanturile cu ser fiziologic, foarte la moda pe vremea aceea. De atunci insa, desi a trecut printr-o nastere, prezentatoarea TV nu a mai pasit in cabinetul esteticianului.

Recent, apropiati ai acesteia au auzit-o spunand ca intentioneaza sa-si schimbe vechile implanturi cu unele de ultima generatie. Momentul ales coincide cu implicarea sa intr-o relatie cu medicul Sorin Oprescu, relatie care a dat nastere mai multor zvonuri. Se pare ca politicianul nu s-ar limita la o singura iubita, ci ca ar mai avea ceva de impartit cu o blonda misterioasa care il viziteaza si ea la resedinta lui din Ciolpani, comuna situata pe DN1, intre Bucuresti si Ploiesti, unde Oprescu isi consuma amorurile.

Pesemne, stirista de la N24, neacceptand situatia, a decis sa faca ceva in acest sens. Astfel poate fi justificata decizia ei subita de a-si ajusta bustul dupa zece ani de la primul implant.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.