Se pare ca emisiunea “Dansez pentru tine” a starnit furori, nu numai in randul publicului, dar si in randul vedetelor care s-au apucat subit sa ia lectii de dans.

Cum este mereu in trend si in ratingurile de audienta, nu se putea ca tocmai Mihaela Radulescu sa faca exceptie de la acesta noua moda. Asa se face ca, in noul numar al revistei "Tango", o putem admira pe Mihaela intr-o postura inedita: balerina.

In pictorial, diva apare de alaturi de un partener pe masura: Razvan Mazilu, un foarte cunoscut coregraf si balerin. "Razvan e construit din miscari de dans, are suflet de tango, are umor de cha-cha, are conversatie de vals, are tristeti de balet, are bucurii de rock, are nebunia de a exprima tot ce simte dansand. As dansa cu el de fiecare data cand cuvintele m-ar trada. Sau barbatii...", ne-a marturisit Mihaela.

La sedinta foto, atat Mihaela cat si Razvan au schimbat vreo zece costumatii si au abordat mai multe tipuri de dans. Tinuta Mihaelei a fost indeaproape studiata si corectata de frumoasa balerina Monica Petrica. "Imi place sedinta asta foto de mor!", a spus Mihaela, bucurandu-se sa urce si sa se lase condusa in lumea dansului de un adevarat maestru precum Mazilu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.