Noul single al Giuliei se numeste “Prinzi aripi”, piesa ce este inclusa pe viitorul sau material discografic, care va fi lansat in curand.
Regia videoclipului este semnata de Dragos Buliga, regizorul preferat al Giuliei, iar filmarile au durat o singura zi, dar foarte plina. Stilistul cu care a lucrat a fost Costin Voicu, make-up artist Ane-Marie Gorgonetu, iar hairstylist Mihai Pana.

Giulia recunoaste ca a avut o super echipa de stilisti care i-a definit foarte bine imaginea... Intamplari hazlii au facut deliciul celor prezenti pe platoul de filmare: una dintre ele are legatura cu cadrul in care Giulia trebuia sa alerge... cum nu i-a reusit prea bine, toata echipa abia se abtinea sa nu rada in timp ce ea topaia prin padure. Dar faza cea mai hazlie a fost cea in care cantareata, conform scenariului, trebuia sa stea intinsa pe un pat plin de… cuie! Ceea ce a fost destul de dureros pentru ea, deoarece in orice pozitie ar fi stat, tot se intepa!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.