Calista Flockhart incaseaza 100.000 de dolari pe episod

Calista Flockhart, subtirica Ally McBeal din serialul cu acelasi nume, care poate fi vizionat si la ProCinema, se pregateste sa dea din nou lovitura. Flockhart tocmai a terminat filmarile la serialul "Brothers&Sisters" in care va juca alaturi de Rachel Griffiths. "Brothers&Sisters" are dificila misiune de a concura cu seriale care au deja un nume si un renume, precum "Naufragiatii" si "Neveste disperate".

Calista isi va rotunji destul de bine bugetul, pentru ca, atat ea cat si Griffiths, au incasat 200.000 de dolari pentru aparitia din episodul pilot si vor primi cate 100.000 de dolari pentru fiecare episod in care vor juca. In serialul care va fi lansat la sfarsitul acestui an, Calista Flockhart va aparea intr-o ipostaza inedita. Impreuna cu fratele si sora ei, personajul interpretat de Calista trebuie sa-si asume responsabilitatea unei afaceri de familie dupa moartea neasteptata a parintelui lor.

Fanilor nevroticei avocate Ally McBeal nu le ramane decat sa astepte cu nerabdare data la care acest serial va fi lansat si in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.