Nu au trecut nici doua luni de la divortul care a tinut prima pagina a ziarelor, ca dinamovistul Claudiu Niculescu se poarta de parca n-ar fi fost niciodata casatorit. Lidia, fosta sotie, n-a primit nici un ban in contul pensiei alimentare pentru cresterea lui Alexandru si Rebecca, cei doi copii ai cuplului. Tatal, care, de Paste, a trecut totusi sa-si vada copiii, a uitat de "Iepuras", desi Alexandru, care se pregateste sa devina si el fotbalist, ar avea nevoie de echipament sportiv. Micutii, care au auzit de aventurile tatalui lor, ii adreseaza mamei intrebari care ranesc: "Mami, ce iubita mai are tati?".

Pe de alta parte, nici relatia lui Niculescu cu Diana Munteanu nu mai e la fel de roz ca la inceput, fiind auziti certandu-se tot mai des.

Perioada proasta pe care o traverseaza Dinamo le afecteaza jucatorilor viata personala. Unul din cele mai concludente exemple este cel al atacantului Claudiu Niculescu, care isi varsa supararile pe iubita sa, Diana Munteanu.

Relatia amoroasa dintre Claudiu Niculescu si Diana Munteanu traverseaza in aceste zile o perioada dificila. In timp ce fotbalistul este afectat de situatia tensionata si de rezultatele tot mai slabe ale echipei Dinamo, Diana Munteanu a fost surprinsa de paparazzii revistei Spy in compania unui barbat misterios. Si taman acum, Niculescu a avut si o neintelegere cu cativa dintre colegii sai de la Dinamo. Adunate, aceste probleme i-au provocat olteanului o explicabila stare de nervozitate, pe care cel mai bine o simte femeia din viata sa, vj-ul MTV Diana Munteanu.

Astfel, nu de putine ori Niculescu a fost auzit de cei din anturajul sau vorbindu-i prietenei sale pe un ton rastit si intr-un limbaj de cartier. O alta problema cu care se confrunta controversatul cuplu este legata de putinul timp pe care il are la dispozitie pentru a-l petrece impreuna. Din cauza cantonamentelor lungi de la Dinamo, Niculescu si Diana Munteanu se vad tot mai rar, iar atunci cand o fac nu mai sunt la fel de entuziasmati. Cel putin, Claudiu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.