Desi s-au lansat recent, trupa rock "Raza" se anunta a fi una dintre cele mai promitatoare debuturi artistice ale anului. Se pare ca succesul formatiei se datoreaza si membrilor trupei, instrumentisti cu state vechi in muzica. Alaturi de Elena Vasile, solista formatiei, din " echipaj" mai fac parte: George Patranoiu - chitara (a cantat in: "Metrock", "The Order", "Schimbul 3", "Krypton", "Taxi"), Ovidiu Condrea - tobe (a concertat alaturi de A. G. Weinberger, Harry Tavitian, si cei de la "Nightloosers"), Vlady Sateanu - bass (a facut parte din formatiile "Thamyras", "Jazztoday", "Accident", "Hotel FM") si Dan Ionescu - chitara (a cantat in "Metrock"). Deoarece "Raza" nu exclude promovarea pieselor lor si in strainatate ei s-au gandit ca nu ar strica sa participe la "Festivalul Rock of Nation" care va avea loc, zilele acestea, in Bulgaria, la Sofia.

Rockerii nostri s-au simtit extrem de onorati de participarea la acest eveniment, cu atat mai mult cu cat pe scena vor urca nume mari ale rock-ului mondial, precum Megadeth sau Uriah Heep. "In primul rand este o experienta buna pentru trupa noastra. Este primul nostru concert de o asemenea anvergura. Vom canta 8 piese, printre care si cateva prelucrari ale unor piese straine", spune George Patranoiu, chitaristul formatiei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.