In numarul din mai al revistei „High Life“, bruneta se mandreste cu „rezultatele“ sale pe care le dezvaluie intr-un pictorial incendiar

Cel mai recent numar al revistei "High Life" o prezinta pe Ileana Lazariuc intr-o postura de exceptie. Bruneta dezvaluie in pictorial noile forme ale trupului sau dupa ce a inceput sa urmeze un regim drastic de slabire. Cura i-a fost recomandata de un mare sportiv, respectiv de Ion Tiriac.

Cinci litri de apa pe zi

In dorinta de a aduce unele schimbari imaginii sale, Ileana Lazariuc a inceput o dieta nimicitoare. De ceva timp, actrita nu mananca decat carne si bea zilnic cinci litri de apa. Cel care i-a indicat aceasta formula de remodelare corporala este fostul tenismen Ion Tiriac. Singurul avantaj in urma adoptarii acestui mod de viata este acela ca tigarile sunt premise. Ileana a recunoscut in interviul acordat revistei "High Life" ca nu ar putea renunta la tutun pentru nimic in lume. Cert este ca rezultatele sunt cat se poate de vizibile. Cu toate acestea, bruneta nu se va opri pana nu va ajunge la standardele autoimpuse.

Destinatii exotice

Ileana Lazariuc si-a petrecut Sarbatorile Pascale la Monaco. Excursia, insa, a fost scurta. Tocmai de aceea vedeta continua sa isi faca planuri de vacanta. Ileana a mai marturisit ca isi doreste enorm sa ajunga in Insulele Maldive, Bora Bora sau Dubai.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.