Sezonul nuntilor de VIP-uri se va deschide peste o luna cand Gina Ivascu, realizatoarea emisiunii "Verissimo" de la B1TV, se va casatori cu Alexandru Tanase, pentru prieteni Andu.

Povestea lor de dragoste nu este una neobisnuita, nici macar una senzationala, ci este mai fireasca decat s-ar astepta orice amator de istorii cu iz de telenovela.

"Cand ne-am cunoscut, acum doi ani, eu imi plimbam cainele prin zona Cotroceni, cand un tanar simpatic a oprit brusc masina in mijlocul strazii hotarat sa vorbeasca cu mine. Eu am acceptat, mai mult ca sa nu par o speriata de bombe, dar am ajuns la "performanta sa vorbim trei ore si sa ne plimbam foarte mult. Apoi am mai iesit in alta zi la film si tot asa, pana cand eu am zis ca nu-i asa mare "chimia" intre noi.." isi aminteste Gina.

Andu a avut insa alta parere despre acest subiect, deci a insistat in continuare, pana cand i-a schimbat iubitei sale impresiile despre lume si viata, dar mai ales despre relatia lor…"Asta se intampla in primavara. in iarna am plecat intr-o vacanta superba in Austria, unde eu l-am invatat pe Andu sa schieze. Aici a avut loc un eveniment neprevazut pentru mine: Andu m-a cerut de sotie. Am fost foarte surprinsa de cerere, de inel, de situatie si m-am pomenit cu un zambet imens pe fata, care nu-mi mai disparea. Eram vesela, dar uitasem sa-i dau lui Andu un raspuns. El m-a rugat sa spun daca accept sau nu… si am spus DA!", rememoreaza viitoarea mireasa.Acum, viitorii miri au intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru nunta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.