Delia Matache s-a specializat in tot ceea ce tine de imaginea unei vedete - machiaj, coafura, combinatii vestimentare.

Asta pentru ca nu are suficient timp de pierdut prin saloanele de frumusete. Recent, din cauza grabei, blonda s-a accidentat destul de grav si a ajuns la Camera de Garda a Spitalului Budimex. In timp ce-si ondula parul, Delia a scapat peria electrica si in incercarea de a o prinde si-a ars o suprafata destul de mare a bratului.

Ingrijiri de urgenta

Accidentul s-a produs in urma cu cateva zile, cand cantareata se grabea sa termine cu coafatul. Spre norocul ei, de aceasa data a ales buclele, caci daca in loc de perie ar fi folosit placile de intins, efectul ar fi fost mult mai grav. Cert este ca arsura nu a parut foarte profunda la inceput, iar Delia nu i-a acordat suficienta atentie. Spre seara insa, s-a inflamat, a inceput sa doara din ce in ce mai tare, motiv pentru care blonda s-a deplasat de urgenta la cel mai apropiat spital, Budimex. Cei de la Camera de Garda i-au acordat ingrijirile necesare si au anuntat-o ca dupa vindecare va ramane cu o cicatrice pe viata.

Pauza de jogging

Din cauza pansamentelor care o jenau, Delia a fost nevoita sa renunte la unele activitati. Pentru ca s-a hotarat sa duca o viata mai sanatoasa, cantareata a inceput sa faca modificari in "meniu" si s-a apucat de jogging. Ea alearga, de cel putin trei ori pe saptamana, cate sapte ture de stadion. In ultimele zile, insa, a stat cuminte acasa si a asteptat sa scape de bandaje.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.