Avand in vedere sloganul "echipa castigatoare nu se schimba", carcotasul Gainusa ne-a asigurat ca vor incepe noul sezon in forta, cu materiale proaspate si din belsug. Mihai este indignat de faptul ca CNA-ul a inchis ochii de Revelion.

Dupa o vacanta petrecuta in tara, Mihai Gainusa impreuna cu ai sai colegi de carcoteli, in frunte cu Serban Huidu, s-au oxigenat la Predeal pe partia Clabucet.

La sfarsitul saptamanii trecute, cei doi au luat parte, alaturi de colegii de la Kiss Fm si zeci de fani, la lansarea celei de-a sasea editii a compilatiei Tuborg Music Collection. Pe cele doua volume se regasesc nume precum O-Zone, Voltaj, Pavel Stratan, Stefan Banica Jr., Nicola, Hara, Class, Bosquito, Cassa Loco etc. CD-urile pot fi achizitionate separat, fiecare impreuna cu un pachet de 8 sticle cu bere. Inaintea conferintei de presa am stat de vorba cu Gainusa.

CNA-ul a dormit de Revelion

Proaspat tuns si frezat, Mihai s-a "mandrit" pentru cititorii Gardianului ca a schiat cu cana de vin si s-a dat cu saniuta. Gainusa s-a aratat indignat de atitudinea pasiva a Consiliului National al Audiovizualului fata de editia special "gandita" a emisiunii 'Ciao Darwin>> difuzata de postul Antena 1 la trecerea dintre ani. "Chiar ne-a mirat ca CNA-ul nu a facut nimic in privinta emisiunii 'Ciao Darwin>> difuzata de Revelion. A fost 'foarte frumoasa emisiunea>>". Mihai face si o comparatie, bineinteles in stilu-i carcotas. Astfel, aduce vorba de recent- mediatizatul scandal care a avut in vizor liceenele indecente. "Acele mailuri interesante cu fetele de la Zimnicea, din Bulgaria, ca e o Zimnicea si in Bulgaria, nu a fost decat un motiv pentru societatea romaneasca sa arate cu degetul in niste biete fete imbracate in chiloti, pe cand niste fete dezbracate si fara sutien poate sa apara la televizor, e foarte frumos ce se intampla." Gainusa ne asigura ca incepand cu jumatatea lunii februarie sau inceputul lunii martie vom avea ce vedea la carco-show-ul lor fiindca au primit o groaza de mail-uri cu greseli, au material la greu si "echipa castigatoare nu se schimba".

Nicola, mama de schimb

La evenimentul de pe partie a concertat Nicola, reusind sa ne faca sa uitam pana si de frigul de afara. Dupa o binemeritata vacanta petrecuta tot la Predeal, a intrat iar in paine. Aflata la munte impreuna cu sotul si cei trei copii, am intrebat-o daca s-ar preta vreodata la un "schimb de mame". Cantareata a recunoscut ca i-ar prinde bine cateva zile fara griji, pentru a se putea recrea la maximum. Insa, a tinut sa mentioneze ca ar prefera o mamica de schimb ca ea, "cu capul pe umeri si un pic nebunatica, ca sa ii distreze pe copii".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.