Richmond Bachia, coregraful lui Doctor Alban, se afla la Bucuresti intr-o misiune speciala impotriva kilogramelor in plus.
El este capul de afis al programului "Fii in forma pentru vara in numai opt saptamani", lansat de World Class Fitness Romania imediat dupa terminarea sarbatorilor pascale ca o continuare a misiunii declarate de a contribui la imbunatatirea sanatatii romanilor. Destinat in egala masura femeilor si barbatilor, acesta reprezinta o combinatie in premiera in Romania a consultatiilor de nutritie, gimnasticii aerobice si a antrenamentelor de forta, desfasurate sub stricta indrumare a unui antrenor personal.

"Chiar daca poate parea dificil la prima vedere, 'Intra in forma pentru vara>> este amuzant, placut si da rezultate. Evident, in conditiile in care cei care se inscriu respecta indicatiile nutritionistului si ale antrenorului si nu lipsesc de la ore", spune Richmond Bachia. Programul este disponibil pana in luna iunie inclusiv, in salile World Class din Bucuresti si din Constanta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.