Membrii trupei germane de muzica house ii vor arata Mariei (si fanilor fotbalistico-muzicali) cit de tare le place.

Se apropie momentul in care Arenele Romane din Bucuresti se vor zgudui pe ritmul "Maria, Maria I Like it Loud"... (stelistii stiu de ce) al trupei germane Scooter, care pe 19 mai va sustine in premiera un concert la Bucuresti. Cei trei Scooteri, HP Baxxter, Rick Jordan si Jay Frog, promit ca vor declansa la Arenele Romane o adevarata nebunie la care sint asteptati in numar mare stelisti si nu numai. Celor carora le place "loud" li se va servi un cocktail cu mii de wati si decibeli, dupa cum urmeaza: 180 kW sunet + 200 kW lumini plus lasere, proiectii video si efecte pirotehnice made in Germany.

Scurt istoric, hituri si scandaluri

Prezenta pe piata muzicala din 1994, trupa Scooter a produs peste 16 albume. Printre hiturile lor se numara "Hyper, hy-per", aparut pe un single vindut in 700.000 de exemplare, piesa ce le-a adus un disc de platina, "Move Your Ass", "Back in the UK", "Let Me Be Your Valentine" etc. In 2003, grupul a cistigat primul Premiu Echo pentru single-ul "Nessaja". Videoclipul piesei "Weekend" a provocat un imens scandal din pricina dansatoarelor aproape goale care apar in clip.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.