Aurelian Temisan si Anemona Niculescu au fost timp de mai multe luni colegi de platou.

Actorii din "Secretul Mariei" au fost foarte surprinsi sa observe flirtul cantaretului cu Anemona. Mai ales ca peste o luna, acesta va deveni oficial sotul unei alte actrite, respectiv Monica Davidescu.

Se retrageau departe de ochii colegilor

Idila dintre cei doi actori ai telenovelei, difuzata de Antena 1, a fost lesne de remarcat, cu toate ca protagonistii au mizat pe discretie. Din pacate, tocmai aceasta i-a dat de gol. Potrivit unor surse din echipa de productie, Temisan si Anemona veneau la filmari cu aceeasi masina, desi, fiecare dintre ei avea la dispozitie cate un alt autoturism. Cei din preajma lor au mai remarcat faptul ca in pauzele de filmare, cantaretul si actrita se intelegeau din priviri asupra unui loc mai intim in care...sa-si traga sufletul. Acest flirt a durat pe toata perioada inregistrarii episoadelor in care Aurelian Temisan, un avocat vicios, incearca sa o cucereasca pe eroina Maria, nimeni alta decat Anemona.

Se vor casatori in avion

Monica Davidescu si Aurelian Temisan sunt impreuna de unsprezece ani. Don Juan-ul a hotarat ca anul acesta, de ziua lui, respectiv 3 iunie, sa-si oficializeze relatia cu actrita Teatrului National I.L Caragiale. Si pentru ca i-a trebuit o perioada atat de mare sa-i puna iubitei sale inelul pe deget, Temisan s-a gandit sa se revanseze. El a organizat acest eveniment in cele mai mici amanunte, punand la cale o casatorie inedita, cel putin in Romania.

Cantaretul a inchiriat un avion pe care-l va pilota sotul Romanitei Iovan, Adrian. De asemenea, tot acesta va fi si ofiterul starii civile, in calitatea sa de comandant al aeronavei. Asadar, in dimineata zilei de sambata, 3 iunie, Monica si Aurelian, impreuna cu invitatii lor, vor decola de pe Otopeni cu destinatia Roma. Dupa ce vor petrece o zi in "Orasul celor 7 coline", proaspetii insuratei si nuntasii lor vor ateriza la Snagov unde vor continua distractia.

Discutiile departe de ochii lumii si atitudinea mult prea familiara pe care actorii din "Secretul Mariei" au adoptat-o intre filmari au dat curs barfelor .


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.