Pe B1 TV, pe la prinz, intr-una din zilele saptaminii, se difuzeaza o emisiune cu profil religios prezentata de un batrinel sfatos care, de multe ori, are ca invitati alti batrinei sfatosi. Problema e insa alta. Si anume ca imaginea, decorul si prezenta batrineilor cu pricina il arunca pe telespectator intr-o sfisietoare confuzie. Cum ar veni, te uiti si te-ntrebi: bai, asta o fi OTV-ul sau Etno TV-ul? De-abia dupa ce gasesti sigla, in coltul ecranului, te dumiresti ca e vorba despre B1 TV. Nu ca postul fratilor Paunescu s-ar rupe in superproductii, dar programul asta religios pare facut cu buget zero, pe o camera cu care se filmeaza nunti, in holul garsonierei batrinelului-moderator si, pe post de decor, cu niste flori primite de 8 Martie de o vecinica de-a gazdei.

Am observat ca au bagat risete pe fundalul concursului "0900 90 10 10" si nu stiu cum sa interpretez treaba asta. Dormeau prea multi telespectatori la emisiunea cu pricina si a aparut nevoia imperioasa de a li se atrage atentia?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.