Radu Sirbu, fostul component al trupei O-Zone, face un duet de zile mari cu o voce absolut noua in peisajul muzical. Este vorba de fetita lui, Anastasia Dalia, in varsta de sase luni. Radu nu este singurul artist care a ales sa cante impreuna cu copilul sau.
"Lucram din greu la studio la o piesa, cand am auzit-o gangurind dupa melodie. Nu cred ca se poate spune ca a cantat, dar culmea este ca mormaitul ei era exact pe tonalitatea piesei. Totusi vorbim despre un copil care la data aceea avea sase luni. Imediat i-am pus microfonul in fata si am inregistrat-o. Apoi am remixat melodia si asa s-a nascut duetul nostru", ne-a povestit Radu. Piesa, care inca nu a primit un nume, se va lansa o data cu primul album. Radu recunoaste ca micuta are talent, dar spune ca o va lasa pe ea sa aleaga daca ii va calca sau nu pe urme in cariera muzicala


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.