Steaua a luat bataie la fotbal, dar a batut la handbal.

Cu aceasta din urma ocazie, o declaratie facuta la Stirile PRO TV de unul dintre handbalistii campioni m-a darimat pur si simplu. Ma rog, e vorba, de fapt, despre o frintura de declaratie. Care suna cam asa: "O lovitura foarte puternica care cred ca n-o sa-mi mai revin niciodata".

Nu e vorba ca am pretentii de la sportivi sa se exprime precum Mircea Cartarescu (e un coleg de-al dumneavoastra, primar, dom’ Vanghelie, il stiti!), e vorba ca resursele de umor involuntar ale celebrului "care" se dovedesc, pe zi ce trece, inepuizabile. Eu, personal, chiar am devenit fan, asa ca mi-am alcatuit si un top al agramatismelor care-l contin.

Pe locul I, fara drept de apel, se afla exprimarea handbalistului stelist. Locurile II si III vi le voi, vorba presedintelui Basescu, "desconspira" acum, in premiera internationala: "padurea care de-aici ies fazanii" si "salarii care nu-mi vine sa cred".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.