Daca europenii au scapat de obsesia muzicala O-Zone, iata ca celebrul “The May-Ya-Hee Song”, varianta occidentala a hitului “Dragostea din tei”, se propaga peste Ocean.

Din coloana sonora a productiei Walt Disney "Chickenlittle" face parte piesa "Chickenlittle Numa Numa", alias "Dragostea din tei".

Este cel mai mare succes al lui Dan Balan de cand a ales sa se stabileasca in SUA, mai mare chiar decat prezenta lui la cel mai vizionat matinal de televiziune din toata America - "Today Show", difuzat de postul NBC. Piesa este la moda mai ales in randul copiilor, caci "Chickenlittle", un lungmetraj de desen animat cu un buget de 60 de milioane de dolari, este un film extrem de indragit.

Selectarea piesei pe coloana sonora a filmului nu i-a adus lui Dan Balan doar celebritatea. Reprezinta in acelasi timp si o colaborare ultraprofitabila, caci lui Dan Balan (27 de ani) ii vor intra in cont, avand in vedere generosul buget al filmului, mai mult de un milion de dolari.

In rest, Balan a reusit sa-si stabileasca pe taram american, la New York, si pe baietii ce-l vor acompania - ex-grupul Millenium din Chisinau - caci s-a hotarat sa revina la vechea iubire, rock-ul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.