Inca o premiera, inca un esec pe bani publici. Dupa Nicolaescu si Pita, a venit rindul lui Mircea Muresan sa se dea in stamba.

De ce nu? La urma urmelor, nu vorbim decit de 14 miliarde de lei, dintre care 8 de la stat. Ultima creatie a regizorului Mircea Muresan este o dovada a faptului ca inaintarea in virsta nu te face neaparat mai intelept si nicidecum mai talentat. "Azucena" este un kitsch de proportii in care personajele principale par a fi niste sini goi. Daca va mai dezvaluim si faptul ca in buna masura sinii cu pricina apartin Nicoletei Luciu, va dati seama ca vorbim despre lucruri hardcore.

De la "Rascoala" la "Azucena"

De altfel, nu e prima data cind regizorul arata o aplecare deosebita spre anatomia femeii la care a reflectat profund si des in nu mai putin jenantele pelicule "Sexy Harem Ada-Kaleh" sau "A doua cadere a Constantinopolului". E trist, pentru ca aceste facaturi vin de la creatorul unor pelicule ca "Rascoala" sau "Ion", dar e si mai trist ca ele sint platite din bani publici. Din multi bani publici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.