Celebrul fotbalist de la Real Madrid, David Beckham, implineste astazi 31 de ani. Cum nici o aniversare in familia Beckham nu a trecut fara surprize si petreceri exorbitante, ne asteptam ca si anul acesta sa nu treaca neobservat.
Anul trecut, Victoria i-a oferit lui David o vacanta la Venetia, in cel mai romantic colt din Europa si o petrecere la resedinta din Madrid, pentru organizarea careia a cheltuit 500.000 de lire sterline, familia Beckham fiind renumita pentru extravagantele sale. David i-a pregatit Victoriei, luna trecuta, o petrecere aniversara cu mare tam-tam. Fotbalistul i-a cumparat fostei vedete Spice Girls un colier de opt milioane de lire sterline.

Cei mai buni bucatari din Londra au fost adusi la resedinta familiei Beckham din Madrid, unde au pregatit 11 feluri de bucate, un meniu ajungand la 200 de lire sterline de persoana. Astazi este randul Victoriei sa dea lovitura cea mare in materie de "surprize". Cine stie, poate va fi chiar fetita pe care cuplul si-o doreste de mult timp.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.