Alina Gheorghe va reprezenta imaginea echipei de hochei a militarilor, urmand a se ocupa, printre altele, de „educarea“ majoretelor si de procurarea costumelor pentru jucatori

Miss Bikini World 2005 si castigatoarea Diviziei A Sexy, Alina Gheorghe, se pegateste sa intre in armata.

Reprezentanta echipei de fotbal Poli Timisoara si-a dat acordul de a reprezenta din acest sezon imaginea CSA Steaua, mai precis a echipei de hochei. Frumoasa bruneta, care urmeaza a mai avea o ultima discutie, de principiu, cu conducerea militarilor, va beneficia de un buget propriu din care isi va stabili si salariul si va avea mana libera sa se ocupe de promovarea jucatorilor. Mai mult, in numele clubului, Alina va bate pe la usile sponsorilor, in cautarea de noi surse de finantare si va fi si pe post de "stilist", ea urmand a-i invata pe sportivi sa se imbrace si sa le aduca haine cat mai la moda. Miss Bikini mai are si o alta sarcina importanta. Ea va fi profesoara echipei de majorete prezenta de ceva timp la toate meciurile Stelei, fie ca acestea sunt pe teren propriu, fie in deplasare. Alina le va "educa" si testa pe fete si va cobori alaturi de ele, pe teren.

Excursii in strainatate

Alina Gheorghe va avea "gratuitate" si in ceea ce priveste deplasarile in strainatate ale echipei de hochei. Ramane acum de vazut si daca jucatorii o vor uita prea repede pe Anna Lesko, de care s-au indragostit la o emisiune TV, si pe care au avut-o ca premiu, in acest an, alaturi de Andreea Banica, de la Blondy, la petrecerea oferita de club cu ocazia castigarii campionatului. Insa baietii sunt nerabdatori sa o cunoasca personal pe Miss Bikini, viitoarea lor stilista.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.