Un cuplu de notorietate pe scena, actrita Emilia Popescu si cantaretul Stefan Banica Jr. se potrivesc in foarte multe privinte si in viata.
Cei doi buni prieteni recunosc ca fac o pereche senzationala pe ringul de dans. Membra a juriului in emisiunea-concurs "Dansez pentru tine", Emilia Popescu a declarat ca ea si Stefan se coordoneaza perfect in dans, tocmai pentru ca se cunosc de ani de zile si au avut timp sa exerseze. "Ne descurcam la improvizatii si ne iese orice, pentru ca in dans e importanta longevitatea", a spus actrita, care il considera pe Stefan cel mai bun partener al ei de dans. Nu insa si la vals. La acest stil, Emilia Popescu a marturisit ca ar prefera pe altcineva, pentru ca "valsul" nu se danseaza la petreceri.

Artista a mai precizat ca ii displace faptul ca trebuie sa jurizeze. "Fac parte dintr-un juriu pentru prima oara in viata mea. Si nu imi place. Concursurile sunt de o cruzime teribila. Mutileaza actul artistic", a spus Emilia Popescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.