Nadia Comaneci a sarbatorit ieri, intr-un club privat din Oklahoma, impreuna cu Bart Conner, dar si cu alte vedete, printre care si fostele gimnaste, Teodora Ungureanu-Cepoi si Daniela Silivas, ambele stabilite in SUA, implinirea a zece ani de la casatorie.

Zeita de la Montreal are un look nou, ea facandu-si de curand, cu ocazia spectacolului de la Opera "Placido Domingo", din Los Angeles, unde a cantat Angela Gheorghiu, extensii de par. "Coafura este marca Revlon. Mi-am facut parul in Beverly Hills", a dezvaluit fosta gimnasta, care la sfarsitul lunii iunie va deveni mama. Dupa cum se stie, Nadia apeleaza la saloanele de infrumusetare de fiecare data cand crede ca este nevoie. Pentru a fi tot timpul bronzata, ea foloseste niste creme speciale, comandate din America. Desi este insarcinata, fosta campioana face in fiecare dimineata, timp de 40 de minute, exercitii care o mentin in forma. Dupa aniversarea de astazi, Nadia si Bart vor incepe sa amenajeze camerele pentru bebelusul pe care-l vor avea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.