Cantareata Andreea Banica stie sa profite din plin de intimitatea sa.

Atunci cand se afla acasa, blonda isi arunca toate hainele de pe ea pana la bikini. In felul acesta, se elibereaza de stres si se relaxeaza dupa o zi obositoare. Acum insa, vedeta are o mica problema. Desi nu vrea sa vorbeasca despre acest lucru pentru a-si pastra linistea, vocea trupei "Blondy" s-a mutat in casa noua si din pacate, nu are inca jaluzele.

Adresa secreta

Pentru a se bucura de intimitate, Andreea refuza sa vorbeasca despre noua sa locuinta, un apartament spatios in Capitala, la care mai are de lucru pentru amenjare. Primele spatii pe care le-a organizat au fost cele dedicate garderobei. Astfel, cantareata si-a putut aduce cu ea cand s-a mutat toata "zestrea". De aceasta, insa, nu are nevoie decat atunci cand iese din casa pentru ca inauntru nu poarta decat o pereche de bikini minusculi. Aviz vecinilor! In momentul de fata, Andreea trebuie sa fie destul de prudenta pana la montarea jaluzelelor, altfel, mica ei pasiune se poate transforma in "pasiunea" altora.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.