Ce-am observat la "Dansez pentru tine", emisiunea aia de pe PRO TV in care Stefan Banica Jr. striga de 435 de ori pe editie "Muzica, maestro!": publicul din studio e foarte activ. De exemplu, se manifesta foarte serios atunci cind juriul da notele. Iar cind vine rindul notei secrete, pe care n-o afla telespectatorii, prezentatorii si concurentii, dar o afla el, sare in sus si face ca toti dracii, ba in sens aprobator, ba in sens dezaprobator. Intrebarea care se impune este: ce parere are Andreea Marin despre asta? Ca spectatorii-pensionari de la "Surprize" nu sar in sus, nu se-agita, nu fac mai mult decit, eventual, sa plinga.

Te pomenesti ca, pina la urma, spiritul de competitie n-o sa-i mai dea pace si o sa-nceapa fata sa dea tepe. Parc-o si aud: "Doamna Vasilica si domnul Grigore nu si-au vazut nepotelul de 72 de ani. Nu mai plingeti, doamna Vasilica, nu mai plingeti, domnul Grigore. Pentru ca am o surpriza: nepotelul dumneavoastra NU este in aceasta seara, aici". De-abia atunci vor sari de fund in sus atit surprinsii, cit si spectatorii din studio. Iar, acasa, Andreea Marin va putea, in sfirsit, sa-i puna cu un zimbet victorios ciorba pe masa lui Stefan Banica Jr.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.