Iubitorii de muzica cubaneza vor avea ocazia sa se delecteze cu concertul sustinut de formatia “Buena Vista Social Club”, oferit de Fundatia Phoenix.
Organizatorii au mai pregatit publicului inca o surpriza. Alaturi de cei patru instrumetisti de exceptie, respectiv: Cachaito Lopez (contrabas), Guajiro Mirabal (trompeta), Jesus Ramos (trombon) si Manuel Galban (chitara si claviaturi) Roberto Fonseca (pian), in deschiderea concertului va urca pe scena solista de origine argentiniana Analia Selis.

Managementul Buena Vista Social Club™ a agreat ideea de a deschide concertul de la Bucuresti cu un recital al interpretei, care si-a facut studiile muzicale in Argentina si in Statele Unite si locuieste din 2003 in Romania. Trupa ei de concert este formata din 6 muzicieni valorosi iar repertoriul ei este deja bine-cunoscut si foarte apreciat de catre publicului roman. Concertul va avea loc pe data de 8 mai la Bucuresti si 29 aprilie in Timisoara. Pentru Timisoara, biletele s-au epuizat, cu zece zile inainte de concert. Bucurestenii mai pot gasi inca bilete, pretul acestora variind intre 50 ron. si 150 ron.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.