Oana Zavoranu a luat o pauza in ceea ce priveste cariera ei actoriceasca pentru a se ocupa de lansarea in muzica.

Asta nu inseamna insa ca a renuntat definitiv la telenovele. Potrivit unor surse din MediaPro, iubita lui Pepe si-a negociat un rol intr-una dintre productiile programate pentru toamna acestui an la Acasa TV. Este o surpriza de proportii daca luam in considerare faptul ca Oana a aparut de curand la un post concurent, respectiv Antena 1.

Cantareata, pe timp de vara

Desi plecarea ei de la Acasa TV a facut valuri in presa si nu numai, Oana Zavoranu a parasit televiziunea sus-amintita in urma unei intelegeri conform careia isi va relua cariera de actrita de telenovele, imediat ce va reusi sa scoata pe piata un album muzical.

Asa cum era de asteptat, Oana nu ne-a oferit prea multe detalii legate de aceasta "bomba". Noua ei colaborare cu Antena 1 i-ar periclita probabil planurile. Exista insa zvonuri conform carora iubita lui Pepe a tratat termenii unei noi colaborari cu televiziunea care a consacrat-o ca actrita de telenovela, chiar pentru toamna lui 2006. Pesemne, Querida a calculat ca vara ii va fi suficienta pentru finalizarea discului si filmarea unei serii de videoclipuri. Primul dintre acestea i-ar putea scoate din buzunar cel putin 10.000 de euro daca se ia in calcul ca va fi realizat pe pelicula sub indrumarea regizorului Petre Nastase. Mai ales ca pretentiile Oanei Zavoranu au iz occidental.

Cert este ca bruneta nu va imbina niciodata muzica si televiziunea. Ea a declarat, in repetate randuri, ca se va ocupa de fiecare in parte pentru a nu fi acuzata de superficialitate, insa nu va renunta la nici una.

Cantec pentru Antena 1, pe banii lor

Oana Zavoranu si-a facut debutul muzical de Paste, la Antena 1. Impreuna cu Pepe in platoul emisiunii acestuia, cei doi au facut un duet propus chiar de conducerea postului ca un cadou de Iepuras pentru telespectatori. Melodia a fost inregistrata in trei ore pe banii televiziunii din Baneasa, special pentru acea editie a "Revansei Starurilor". Piesa respectiva nu va fi inclusa nici pe albumul Oanei, nici pe cel al lui Pepe.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.