De cand Stefan Banica Jr. a revenit in lumea spectacolelor de televiziune, Andreea Marin a inceput sa simta tot mai tare fiorii reci ai concurentei

Nu de audienta, intrucat cei doi au emisiuni in zile diferite, ci la capitolul productie. Tentati de anvergura show-ului, dar si de banii oferiti, o parte dintre colaboratorii Zanei Surprizelor au dezertat in tabara sotului acesteia, la emisiunea "Dansez pentru tine". Din pacate pentru amfitrioana "Surprizelor", transferurile i-au privit pe unii dintre cei mai valorosi oameni din echipa emisiunii.

Colaboratorii Zanei Surprizelor au trecut in tabara lui Stefan Banica Jr., la emisiunea "Dansez pentru tine"

Potrivit unor surse neoficiale, scenograful Petre Talea, considerat un specialist de notorietate in materie de mega-show-uri televizatea, a parasit echipa "Surprizelor" si se ocupa acum de spectacolul unde prezentator este nimeni altul decat Stefan Banica Jr. In ciuda acestei pierderi, Andreea nu s-a infuriat, ba chiar a gasit resurse de a mai darui cate ceva. De aceasta data sinistratilor din Dolj. Vedeta s-a aflat, ieri, in localitatea Rast, zona afectata de inundatii, unde a impartit ajutoare oamenilor ramasi fara case.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.