Prietene foarte bune pe cand se antrenau cu Mariana Bitang si Octavian Belu, Catalina Ponor si Alexandra Eremia au devenit rivale in viata sentimentala

Gimnastul Robert George Stanescu a facut o pasiune pentru tripla campioana olimpica de la Atena, acesta fiind, se pare, si motivul pentru care elevul lui Dan Grecu a rupt relatia pe care a avut-o cu Alexandra Eremia.

Colegi ai celor doi ne-au dezvaluit faptul ca Robert ii indeplineste mai toate dorintele Catalinei, insotind-o in oras sau la plimbare de fiecare data cand aceasta ii cere. Potrivit unor surse din anturajul lor, nici Catalinei nu ii este indiferent Robert, gimnasta incurajandu-i sentimentele acestuia. Zilele trecute, Ponor a fost in vizita la Izvorani, acolo unde sunt cantonati gimnastii.

Mentin relatii amicale

Alexandra nu a renuntat insa la fostul iubit, ea incercand sa-l cucereasca, mai ales acum, cand, retrasa din gimnastica, a scapat de regimul de cazarma pe care-l cere performanta. Cu toate ca nu i-a picat tocmai bine pasiunea lui Robert pentru Catalina si nici faptul ca prietena sa a "injunghiat-o" pe la spate, Alexandra nu i-a declarat razboi Catalinei, mentinand relatii amicale cu aceasta. Eremia continua sa o viziteze pe Catalina la hotelul Sport, acolo unde este cazata gimnasta. Cele doua campioane olimpice merg in continuare impreuna la discoteca, atunci cand baietii lui Dan Grecu incing vreo petrecere.

Cearta cu nabadai

Catalina si Robert ar fi trebuit sa petreaca impreuna Revelionul din 2006, la munte. Ponor a ajuns la Sinaia, dar dupa o cearta cu gimnastul a decis sa se intoarca la Constanta, cu bagaje cu tot. Robert a ramas insa sa se consoleze cu Alexandra Eremia, alaturi de care a petrecut Revelionul. Ponor a mai avut o relatie cu un alt gimnast, Cosmin Popescu, de care s-a despartit in urma cu ceva timp.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.