Frumoasa actrita va juca si in "Tomb Raider 3". Angelina Jolie planuieste sa aduca din nou pe marele ecran celebrul personaj Lara Croft, in mult-asteptata pelicula "Tomb Raider 3".

Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita, care este insarcinata cu primul sau copil, va incepe pregatirea fizica imediat dupa nastere. Artista a decis sa reia acest rol desi, in urma cu mai mult timp, isi anuntase fanii ca nu va mai imbraca niciodata costumul personajului.

Ian Livingston, creatorul Larei Croft, a declarat pentru publicatia britanica Daily Express: "Paramount a facut propunerea, iar Angelina a fost de acord sa joace in al treilea film al seriei". Totodata, o sursa apropiata actritei a precizat: "Angelina deja se pregateste sa scape imediat dupa nastere de kilogramele in plus, special pentru acest rol. Ea isi doreste sa arate mai bine ca niciodata in costumul Larei Croft".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.