APOCALYPTICA revine in Romania dupa succesul inregistrat anul trecut in fata a 15 mii de oameni, la Festivalul Peninsula, Tg. Mures.

De data aceasta, romanii vor avea posibilitatea sa-i vada la Bucuresti pe data de 31 mai, la Arenele Romane, in cadrul noului turneu de promovare al celui mai recent album - colectie de hituri - "Amplified - A Decade Of Reinventing The Cello".

Absolventi ai prestigioasei Academii finlandeze Sibelius si membri ai Filarmonicii finlandeze, inca de acum 10 ani cei de la APOCALYPTICA au surprins opinia publica cu primul lor disc "Plays Metallica by Four Cellos". Primul lor succes de piata a insemnat atunci transpunerea catorva celebre piese ale trupei Metallica in contextul clasic al unui quartet de coarde.
APOCALYPTICA a combinat cu succes muzica unor formatii consacrate ca Rammstein, Slayer, Metallica, Faith No More sau Sepultura cu muzica lui Shostakovich sau a lui Prokofiev.

De la lansarea primului lor album si pana acum au inregistrat vanzari de aproape 2,5 milioane de discuri. Bilelete pentru concertul din Bucuresti vor fi disponibile in Magazinul Muzica, reteaua de magazine Diverta, Librariile Carturesti, Sala Palatului, Arenele Romane. Pretul unui bilet pana la data de 30 mai va fi de 55 RON, iar in ziua concertului de 65 RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.