Nu au trecut mai mult de doua zile de cand vestea nasterii copilului celebrului cuplu Tom Cruise-Katie Holmes a facut inconjurul lumii, ca o alta stire tine prima pagina a cunoscutei reviste americane „Star“.
Potrivit publicatiei, Tom planuieste obtinerea custodiei totale a micutei Suri si tinerea ei cat mai departe de proaspata mamica. "El vrea sa fie sigur ca fetita va fi a lui, in cazul unei despartiri. A spus asta cu un aer rece si dur, ca si cand nici nu-i trece prin cap altceva", a declarat o sursa, citata de "Star". Evident, stirea a fost pentru Katie o lovitura de trasnet. "Star" citeaza aceeasi sursa, potrivit careia Katie Holmes are inima zdrobita, este furioasa si nici nu poate concepe ca fetita ei sa creasca fara mama. O fotografie surprinsa de paparazzi, dupa nasterea copilului, ne dezvaluie o Katie cu chipul scaldat in lacrimi, alaturi de Tom, care, oficial, neaga zvonurile aparute in presa.

"Star" noteaza ca este o practica a scientologilor sa pastreze copiii in religia lor, in cazul unei eventuale rupturi intre parinti. Este un nou prilej pentru presa americana sa comenteze o idee lansata inca de anul trecut de apropiati ai cuplului, potrivit carora Tom si-a dorit mediatizarea excesiva a relatiei lui cu Katie doar pentru a-si face publicitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.