Aceasta ultima saptamana a Postului Pastelui, numita si Saptamana Patimilor, are menirea de a pregati credinciosii pentru Inviere.

Cantareata a fost abstinenta sexual pe toata perioada Postului Pastelui

Cei care nu s-au infranat deloc pana acum e bine ca macar in aceste ultime zile, care sunt si cele mai importante din post, sa o faca. Am fost curiosi sa aflam cate dintre sex simbolurile autohtone au putut sa se abtina de la tentatii. Am luat la intamplare cateva dintre cele mai reprezentative figuri ale showbizului.

Iata ce am aflat:

"Nu injur si nu fac rele" Una dintre protagonistele concursului "Dansez pentru tine", Cristina Rus nu a reusit sa tina post gastronomic anul acesta, in schimb este abstinenta sexual . "Nu injur si nu fac rele. E adevarat ca nu am reusit sa mananc de post ca in alti ani, dar eu cred ca e mai important sa ai constiinta impacata. In plus, am fost si sunt abstinenta sexual. De asta sa fiti siguri", ne-a declarat cantareata.

Anda Adam a luat masa prin benzinarii

Cand vine vorba de posturi si sarbatori religioase, Anda Adam este prima care renunta la micile placeri ale vietii. Anul acesta insa nu a reusit performanta din cauza drumurilor dintre concerte, a filmarilor pentru videoclip si a programului incarcat. Daca in alti ani, tinea post, macar in Saptamana Mare, acum nu a avut de ales. Mesele ei s-au rezumat la mici gustari in masina sau in benzinarii.

Diana Munteanu l-a pus pe Niculescu la post

Ca in fiecare an, Diana Munteanu a respectat postul din Saptamana Mare. Asa ca iubitul ei, Claudiu Niculescu a avut de rabdat. Si pentru a scapa de o parte dintre pacate, Diana s-a spovedit si s-a impartasit. Vedeta TV nu da dovada de credinta numai in postul Pastelui. De cativa ani, ea a renuntat saa mai manance de dulce vinerea.

"Nu prea am renuntat la tigari"

O alta vedeta care tine la traditiile religioase este si Lili Sandu. Actrita din telenovela "Pacatele Evei" ne-a marturisit ca obiceiul de a tine posturile il are de la mama sa, care este o persoana foarte credincioasa. Fosta iubita a lui Bogdan Stelea a tinut post doar in zilele de miercuri si vineri, dar va tine integral ultima saptamana. "Mananc multe legume, fructe, branza tofu. Imi plac mult urzicile si spanacul. Din pacate, nu prea am reusit sa renunt la tigari", ne-a declarat Lili Sandu, care va petrece Sarbatorile de Paste la parintii ei, la Tulcea. "Fac sarbatorile in familie, mai ales acum ca sunt indundatiile astea si sunt foarte ingrijorata pentru ei", a spus vedeta.

Trident, patru luni fara sex

Fara sa vrea, blondele de la "Trident" s-au abtinut de la placerile carnale pe o perioada de trei ori mai lunga decat postul Pastelui. Asta nu din prea multa credinta, ci pentru simplul fapt ca nu au iubiti. Post alimentar nu au reusit sa tina din cauza turneelor mult prea solicitante. Roxana, Andreea si Loredana nu au mai petrecut Sarbatorile Pascale acasa in familie de 4 ani asa ca de data asta au refuzat toate contractele, pentru a putea ciocni un ou cu rudele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.