Cei doi se dueleaza pe ringul de la „Dansez pentru tine“ in Vinerea Mare
In Vinerea Mare, doi mari cuceritori ai Romaniei se dueleaza la "Dansez pentru tine", de la Pro TV. Arsenie Todiras si campionul K1, Ionut Iftimoaie, se vor intrece in popularitate, spontaneitate si talent coregrafic pentru a convinge telespectatorii sa le dea voturi si, implicit, sa ramana in cursa pentru implinirea visurilor.

Arsenie si Aliona, cei doi moldoveni din concurs, au ajuns la Duelul care-i poate elimina, chiar daca pana acum au fost printre preferatii juriului. Visul Alionei este ca tatal ei sa obtina o proteza noua pentru picior. Arsenie este dispus sa faca aproape orice pentru Aliona, cu care, se pare, ca are o idila, inceputa pe ringul de dans. Pe de alta parte, nici Monica Grosu, partenera lui Ionut Iftimoaie, nu vrea sa-si dezamageasca tatal, caruia i-a promis o sala de dans pentru copiii surdomuti. Pentru asta, luptatorul K1 trebuie sa demonstreze ca pe langa charisma mai dispune si de alte calitati, de data asta artistice. Cand a auzit ca a intrat la Duel, Ionut a spus: "Ok, de acum incep dansul".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.