Berea si muzica fac intotdeauna casa buna. Dupa acest principiu pare ca s-au ghidat si reprezentantii companiei Tuborg Romania cand l-au cooptat pe Calin Goia intr-o campanie umanitara.

In preajma Sarbatorilor de Pasti, Programul social "Impreuna, mai aproape de oameni", demarat in urma cu patru ani, va readuce bucuria pe chipul a peste 4.000 de persoane din Bucuresti si judetul Arges. Suma totala alocata pentru aceasta campanie este de 63.000 RON.

Calin Goia, care in curand va infiinta alaturi de colegii sai de trupa o fundatie cu scop caritabil, a tinut sa participe la actiunea de distribuire a pachetelor alaturi de reprezentantii Primariei Municipiului Bucuresti, si de angajatii celor sase companii partenere. "Viata ne ofera numeroase clipe fericite, dar ne si pune, pe fiecare dintre noi, in tot atat de multe situatii dificile. Trupa Voltaj a trecut de-a lungul timpului prin cateva momente foarte grele dar datorita sustinerii venite din partea celor care ne asculta muzica am reusit sa mergem mai departe.

Am aflat, astfel, cat de mult inseamna o mana intinsa atunci cand viata te pune la incercare si am simtit cum e sa fii sustinut si incurajat de oameni pe care practic nu-i cunosti. Decizia noastra de a sustine programul social "Impreuna, mai aproape de oameni", initiat de compania Tuborg Romania, este fireasca, pentru ca ne-am propus ca prin tot ceea ce facem sa intoarcem sprijinul pe care l-am primit si sa aducem putina lumina in casele semenilor nostri", ne-a declarat solistul trupei Voltaj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.