Oana Zavoranu, proaspat „demisionara“ de la Acasa TV, a fost surprinsa de paparazzii CIAO! intr-o ipostaza demna de toata compasiunea.

Dupa ce si-a aranjat bustul, dupa gustul ei si al lui Pepe, desigur, Querida s-a gandit sa profite de timpul liber pe care-l are si sa mearga la medic. Nu ca ar avea probleme de sanatate, Doamne fereste! Vedeta a descoperit la frumosul ei corp, niste aripioare laterale, pe soldurile ei, apetisante...in alte vremuri. Asa ca o lipoabsorbtie era binevenita. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Oana a apelat la un medic estetician, cunoscut in Bucuresti, medic la care a mai mers si in alte ocazii, la fel de neplacute.

Un chirurg murdar de sange

In ultimul numar al revistei CIAO!, i-am descoperit, prin imagini, desigur, pe cei doi, pacient si medic, in timp ce ieseau din clinica unde a avut loc interventia chirurgicala. Nimic extraordinar pana aici. Numai ca "celebrul" medic avea bluza patata de sange. Nici iubita lui Pepe nu s-a lasat mai prejos, aratandu-si fara menajamente, fata de trecatori, sa zicem, bandajele aplicate pe solduri. Nu ne-am fi inchipuit niciodata ca un chirurg ar putea iesi, fara sa se schimbe,din sala de operatie direct in strada. Si nici ca o pacienta si-ar lasa pansamentele la vedere. Dar la Oana Zavoranu orice e posibil, cat despre doctorul in cauza, ce mai conteaza. El avea un singur scop: sa-si conduca vedeta preferata acasa. La ea, bineinteles.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.