Stiti emisiunea "Rezervat VIP"? Hai c-o stiti, e aia de la Antena 1, care ne aminteste mereu de vedete intrate in umbra, gen Adrian Daminescu sau Gabriel Cotabita, dar, din cind in cind, se mai ocupa si de vedete in plina glorie, gen trupa Indiggo sau Gigi Becali. Ei bine, am vazut o parte din editia dedicata lui Cotabita, in care au aparut de mai multe ori imagini cu Octavian Ursulescu. Il mai tineti minte, oameni buni, pe Octavian Ursulescu? Eu il mai tin si, drept sa spun, ma framinta, de cind eram mica, o intrebare legata de el: care o fi denumirea corecta a meseriei pe care-a facut-o, timp de zeci de ani, Octavian Ursulescu?

"Prezentator concursuri de patinaj artistic" sau "prezentator concursuri de miss"? M-am tot gindit la asta si, in cele din urma, am decis ca mai degraba a doua varianta e valabila, pentru ca Ursulescu mai mergea si pe la caminele culturale din diverse comune ale tarii, unde nu existau conditii pentru patinaj, dar, slava Domnului, se puteau organiza lejer concursurile "Miss Coada Vacii" si "Miss Stampila Primariei".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.