Reprezentanta Greciei la Eurovision, Anna Vissi, a venit in Romania in acest weekend, pentru a promova piesa participanta la concurs „Everything”.

Intrucat a fost sustinuta si de ambasada Greciei la Bucuresti, precum si de o companie de telefonie mobila elena, aceasta a sustinut si un recital in Piata Revolutiei din Bucuresti.

Anna Vissi s-a intalnit cu jurnalistii romani la un luxos hotel din Capitala, unde i-a uimit pe absolut toti cei prezenti cu fizicul sau de invidiat. Desi are 49 de ani, artista arata ca o fata de aproximativ 25 si, fara prea mari probleme, ii poate face concurenta serioasa Madonnei din punct de vedere fizic. Anna a sustinut un discurs de cateva minute, in care a spus ca-i place foarte mult tara noastra, pe care a mai vizitat-o o data. De asemenea, a mai zis ca-l simpatizeaza pe Mihai Traistariu, reprezentantul nostru la Eurovision si ca piesa lui are sanse foarte mari de a castiga concursul, pentru ca piesa este frumoasa si emotionanta, iar Mihai are o voce foarte frumoasa.

Anna nu a uitat sa mentioneze ca Atena este pregatita sa gazduiasca inca un eveniment de anvergura, dupa Jocurile Olimpice de anul trecut. Cam atat. Dupa ce a coborat de pe scena, artista a mai stat cateva minute pentru a poza in fata fotografilor si pentru a da cateva autografe, in lipsa interviurilor care nu i-au fost solicitate. Dupa aceasta a plecat sa se pregateasca pentru recitalul sustinut in Piata Revolutiei.

Dezbracate in ploaie

Concertul a inceput la ora 20.00 si a fost prezentat de Catalin Maruta. Desi in ultima vreme s-a remarcat mai mult ca prezentator la diverse evenimente, Catalin va avea, in curand, o noua emisiune de divertisment la TVR, din care nu va lipsi muzica. Mai multe detalii nu a vrut sa marturiseasca. Din pacate pentru organizatori, din cauza ploii abundente, la spectacol nu s-au adunat decat cateva sute de persoane. Dupa reactiile pe care le-au avut, si acestia au venit mai mult pentru trupele romanesti care au mai cantat: Trident, Blondy, Delia, Akcent si Voltaj. Pentru a nu avea surpriza neplacuta ca spectatorii sa plece, Anna Vissi a urcat pe scena la mijlocul concertului, inaintea celor de la Akcent si Voltaj.

Nefiind pregatite pentru vremea extraordinar de ploioasa, cantaretele autohtone s-au prezentat in fata publicului dezbracate, ca de obicei. Fetele de la Trident cu eternii jensi decupati, Delia intr-o fusta "Lambada", iar Andreea (Blondy) intr-o pereche de pantalonasi scurti. Incomparabil cu Anna Vissi, care le-a dat clasa din toate punctele de vedere, inclusiv cel vestimentar. Fiecare trupa a interpretat cate 4-5 melodii, in majoritate play-back, cu diverse inflexiuni de live mai mult sau mai putin reusite. Cele mai asteptate momente ale serii au fost recitalurile celor de la Akcent si Voltaj, care au facut, cel putin partea feminina a publicului, sa uite de ploaie. Concertul va fi difuzat de Pasti, pe postul TVR 2.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.