Videoclipurile romanesti nu se potrivesc aproape niciodata cu piesele pe care sint menite a le ilustra. Intotdeauna vezi imaginile, asculti muzica si parca sint doua lucruri total diferite.

Poti sa si dai pe "mute" tembelizorul, ca, oricum, ceea ce se cinta nu are legatura cu ceea ce se vede in imagini, de obicei. Un exemplu elocvent este noul clip al celor trei fete cu pantalonii decupati la spate (n-au renuntat inca la obiceiul lor nici macar pe frigul asta). Este vorba, evident,de Trident (ca sa facem si rima). Refuzind cu obstinatie sa se apuce de o cariera de dansatoare la bara si sa dea naibii viata artistica, fetele au scos pe piata un nou videoclip. Melodia se numeste ceva de genul "I can't live without you".

Citind burtiera te gindesti ca va fi mare suferinta in acest clip. Dimpotriva. Cu hainele murdare, dar cu aceiasi pantaloni decupati la spate, cele trei patrund (nu prin efractie, macar asa era mai interesant) intr-o spalatorie de toale. si atit de mare e suferinta lor incit incep sa se dezbrace, sa se mingiie intre ele si, evident sa-si bage hainutele la spalat. Ceea ce demonstreaza fara pic de tagada faptul ca detergentul nu spala doar noroiul si, sa zicem, petele de grasime, ci si suferinta pricinuita de pierderea iubitului. Deja ar trebui anuntate toate agentiile de publicitate sa schimbe sloganurile produselor de curatat.

Cei parasiti de perechile lor au gasit si ei remediul. Se vor duce la spalatorie, se vor dezbraca, pipai, etc si isi vor spala hainele. Cu detergentul numit Trident. De ce nu s-au aruncat fetele de la Trident imbracate in masina de spalat? Pai asa nu le mai vedea nimeni dezbracate, evident. Plus ca-si stricau toalele de firma. De ce nu se fac ele dansatoare la bara? Pentru ca vor sa fie vedete.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.