Vedeta TVR este nemultumita ca a fost inlocuita la jurnal si nu se simte implinita cu noua sa emisiune

Una dintre cele mai surprinzatoare disparitii din galeria stiristilor de anul acesta ii apartine vedetei TVR, Dana Razboiu.

Cu toate ca oficial transferul prezentatoarei de la stiri la divertisment a fost prezentat drept unul amiabil, nemultumirile transpira si astazi, la aproape doua luni de la producerea lui. Fosta sotie a politicianului Ovidiu Branzan nu se consoleaza cu ipostaza de gazda a unei emisiuni de divertisment de mica anvergura, "Meseria-Vedeta". Voalat, ea a lasat sa se inteleaga ca aceasta etapa este una de compromis si nu o implineste profesional.

Potrivit unor surse din interiorul televiziunii publice, Dana Razboiu este foarte nemultumita ca a fost inlaturata de la pupitrul jurnalului, mai ales ca inlocuitorul sau, Cosmin Prelipceanu, nu a schimbat prea mult fata stirilor de la TVR1.

Reprofilata acum pe emisiuni inregistrate, prezentatoarea a marturisit ca duce dorul tensiunii pe care o simtea la jurnalele in direct.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.