In parcarile dintre blocuri exista legi nescrise dupa care se instituie ordinea si intaietatea in ceea ce prieveste locurile pe care sunt asezate masinile.

Cove, insa, nu da semne ca ar avea cunostinta de ele sau macar ca le-ar respecta in vreo masura. Tocmai de aceea, fostul partener al Andreei Marin de la "Surprize, surprize" a reusit sa-i scoata din sarite pe locatarii unui bloc din cartierul Militari. Nu orice bloc, ci cel in care locuieste actuala lui iubita, actrita de telenovele Ioana Ginghina. Potrivit nemultumitilor, Gabriel Coveseanu are bunul obicei de a petrece majoritatea noptilor acasa la iubita lui, care nu are loc de parcare. Cu toate acestea, Cove isi gaseste unul de fiecare data, desi, toate, fara exceptie, apartin altcuiva. Asa ca de cate ori innopteaza la Ioana, calca pe cineva pe nervi. Din pacate pentru "pagubiti", acestia nu reusesc sa dea nas in nas cu el pentru a-l trage la raspundere.

Probabil actorul stie ce-l asteapta asa ca evita pe cat posibil sa dea ochii cu vecinii Ioanei si intra sau iese de pe scara hoteste.

Amor ca in telenovele

Ioana si Cove formeaza un cuplu de la inceputul anului, desi s-au ferit o perioada sa recunoasca. Fiecare dintre ei venea dupa o despartire. El tocmai pusese punct relatiei cu bebelusa Oana Ionita si sustinea cu convingere ca Ioana este doar o colega si o cunostinta mai veche, iar ea incheiase divortul de fostul sot si inca se mai vedea, cu fiul fostului presedinte Emil Constantinescu, cel care i-a tinut de urat pana la intalnirea cu Cove.

De cate ori innopteaza la iubita lui, fostul "partener" al Andreei Marin ocupa locurile de parcare ce apartin proprietarilor


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.