Ieri dimineata la ora 8.00, cunoscutul fotbalist Cristi Chivu a ramas fara permisul de conducere.
Acesta a fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere in zona cartierului Primaverii din Capitala. El conducea un Range Rover negru, cu geamuri negre. In dreapta lui era o tanara. Chivu tocmai lasase un prieten pe bd. Primaverii, prieten care de-abia se daduse jos din masina, fiind intr-o avansata stare de ebrietate. Dupa ce a fost oprit si i s-a dat fiola sa sufle, Chivu a incercat sa "iasa" cu fata curata din situatia neplacuta, insa nu a reusit.

Tipa din dreapta a coborat din masina, nervoasa, si s-a certat cu subofiterii echipajului de Politie, ea sustinand ca este politista la Sectia 17. Pana la urma fotbalistul a suflat si a iesit cu 0,4 alcoolemie, ceea ce inseamna, din punct de vedere legal, ca era "sub influenta bauturilor alcoolice". In ultimul timp din ce in ce mai multe VIP-uri sunt supuse controalelor riguroase ale politistilor, care nu se mai lasa impresionati de renumele si presiunile soferilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.