Pe B1 TV, in emisiunea „Hobby Mix“ (sau ceva in genul asta), se faceau demonstratii de dans oriental.
Care dans oriental cica poate compensa lejer o sedinta de sala. Acum, problema e ca doamna care exemplifica (pare-mi-se, celebra Jasmine) avea o burtica destul de sanatoasa si de pufoasa. Ceea ce m-a facut sa ma indoiesc ca o sedinta de dans oriental ar echivala, intr-adevar, cu o sedinta de sala. Imediat dupa asta a venit insa revelatia: da, frate, echivaleaza, numai ca nu-i vorba despre sala de fitness, ci de aia de mese.

PRO TV e, stiti bine, unul dintre cele mai ahtiate posturi dupa manele. MediaPro pregateste chiar un film artistic in care o sa joace supermegastaruri ale domeniului, in frunte cu Sorinel Copilul de Aur si Jean de la Craiova. Problema e insa ca nu poti sa dai non-stop manele fara justificare si nici s-o tii pe Teo in emisie zi si noapte nu prea poti. Si-atunci, trebuie inventate diverse alte pretexte pentru a-i aduce in prim-plan pe marii hartisti ai tarii. Ca de exemplu, pui scenaristii sitcomului "La Bloc" sa-ti bage o nunta intr-unul dintre episoade.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.