Ana Constantin (Anne’s) se pregaste sa filmeze, pana la sfarsitul acestei luni, un nou videoclip.
Acesta va face parte de pe albumul ce va fi lansat in vara si care se vrea, de fapt, o reeditare a celui intitulat "Dependenta de tine". Pentru ca vrea sa apara cu ceva nou pe piata, Ana s-a gandit ca cea mai accesibila ar fi o schimbare de look. Astfel, solista o sa-si schimbe culoarea parului si o sa mai dea jos cateva kilograme. In cautarea imaginii perfecte vedeta s-a programat la o sala de fitness din Capitala, unde are ca antrenor un bun prieten. S-ar putea spune ca Ana lucreaza intens la aceasta schimbare.

Ea face trei sedinte pe saptamana si lucreaza tot felul de exercitii pentru picioare, brate, abdomen si piept. Pe langa orele de fitness, solista merge la masaj, la sauna si solar, iar atunci cand vrea sa se rasfete apeleaza la aromoterapie. Impresioanti de atata straduinta, fanii cantaretei asteapta cu nerabdare transformarea, nu ca acum ar arata rau.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.