Surpriza de Paste pentru fanii aprigului cuplu Pepe - Oana Zavoranu: focosii amorezi fac duet intr-una din emisiunile speciale pregatite de Antena 1.

Fosta vedeta a telenovelelor de la Acasa isi va face astfel intrarea in lumea muzicii, la care aspira inca de anul trecut.

"Revansa starurilor" va fi productia care ne va servi in premiera o melodie cantata de Pepe si Oana. De altfel, cei doi vor fi si co-prezentatori ai emisiunii, difuzata in prima zi de Paste, de la ora 20.30. Oana va fi "capul" unei tabere formate din Monica Gabor, Nico, Madalina Manole, Oana de la Aktiv si Andreea Balan, iar Pepe va tine "fraiele" echipei alcatuite din Marcel Pavel, Radu de la O-Zone, George de la Body & Soul, Adrian Enache si Radu Zetu. Cei din echipa "popularilor" vor ocupa de aceasta data locurile juratilor, al caror sef va fi Rica Raducanu. Reprezentantii celor doua echipe adverse vor avea dificila misiune de a se certa cantand sau de a interpreta muzica populara, iar "ostilitatile" vor fi incheiate cu duetul Oana - Pepe.

Andreea Raicu, invitata la Divertis

Tot duminica, a doua editie a concursului de frumusete initiat in urma cu un an la "Duminica in familie", "Eu Mi-ss mandra-n sat", se apropie de final. Daca ieri, 16 aprilie, ati putut urmari semifinala, la data de 23 aprilie, incepand cu ora 15.30, se va transmite la Antena 1 marea finala. In finala au ramas cinci concurente din unsprezece.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.