Pe cativa din maidanezii nostri i-a lovit norocul: mai multe vedete de la Hollywood, indemnate de celebrul actor Michael Madsen, au adoptat cate un patruped autohton.

Actorul din seria "Kill Bill" a fost atacat de un caine comunitar in timp ce filma la Buftea. Dupa ce s-au imprietenit, Madsen l-a botezat Buftea, dupa numele localitatii in care l-a gasit si l-a luat cu el la luxoasa sa resedinta din Malibu, unde se bucura de tot confortul.

Actorul american Michael Madsen a fost extrem de impresionat de vizita sa de anul trecut in Romania, cu ocazia filmarilor la productia "BloodRayne". A fost miscat mai ales de soarta animalelor fara stapan de pe strazile Bucurestiului, astfel incat a adoptat un catel. Iar asta nu este tot: el i-a convins si pe ceilalti colegi sa faca acelasi lucru.

Catelul lui Michael Madsen - faimos prin rolurile din seria "Kill Bill" - se numeste "Buftea", dupa numele orasului unde l-a gasit. Primul contact dintre cei doi nu a fost tocmai cordial. Buftea a intrat in cabina de lucru a actorului in varsta de 47 de ani, a incercat sa-l atace, dar s-a lasat pagubas cand americanul l-a momit cu mancare. In cele din urma, cei doi s-au imprietenit, iar Madsen spune ca nu a putut sa-l lase in urma atunci cand a parasit Romania.

"Vreau sa va spun ca poti sa scoti un caine din Romania, dar nu poti sa scoti Romania din caine. Trage niste vanturi teribile. Este un caine grozav, dar are nevoie un capac la fund", a declarat Madsen, in gluma, publicatiei americane "Sci Fi Wire". In prezent, Buftea duce un trai regesc la resedinta lui Michael Madsen de pe plaja din Malibu, California.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.