Teo a facut cercetari in materie de barbati si a dezvoltat o "teorie proprie, despre care n-a scris nici Platon". Asa a declarat mandra vedeta Trandafir.
Daca tot a intrat in randul filosofilor, va prezentam de-a fir-a-par teoria care ne-a demonstrat ca Trandafir este o femeie profunda, in strafundul ei: "Sexul biologic al barbatilor poate fi stabilit in functie de gradul de maturizare al acestora. Barbatii care se maturizeaza dupa 30 de ani sunt bebelusi. Daca se maturizeaza inainte, ei capata sensibilitate si intuitie feminina. Ei traiesc pentru principii, pentru dragoste, pentru femeia iubita, pentru copii. Acestia sunt barbatii "painea lui Dumnezeu" cu masca de gigiulibil, pe care ii iubim foarte maxim (sic!). Barbatul giugiulibil are un succes la femei dementa totala". Aceasta teorie va face cariera. De ce? Iata punctele de rezistenta ale gandirii filosofice ale Trandafirului: barbatii au sex biologic, sunt bebelusi sau efeminati. Unii sunt dotati cu masca giugiulibila si pot fi iubiti "foarte maxim", pana la dementa totala!!! Suntem curiosi sa aflam daca pentru aceasta teorie, Teo a luat ca obiect de studiu un esantion reprezentativ de barbati. Sau pe asistenta Nicoleta Luciu, care "stie ce trebuie sa manance dupa ce-si duce degetele la analiza".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.