Cei care stiu sa petreaca sunt asteptati pe 1 mai in Club A la un "Bal burghezo-muncitoresc".

Evenimentul, care va dura patru zile, se va incheia cu un concurs al carui mare premiu este o veioza care a apartinut sotilor Ceausescu.

Pentru petrecerea de vineri, 28 aprilie, organizatorii pregatesc participantilor concursuri cu premii, bautura gratis si muzica din perioada brigazilor artistice. Spre dimineata, petrecaretii se vor urca in patru autocare special pregatite pentru destinatia Vama Veche, unde vor fi asteptati cu ciorba de burta, gratare, hamsii si foc pe plaja. Sambata si duminica vor urma doua zile de petrecere continua, cu muzica, dans, concert Tapinarii si foarte multe concursuri, de baut bere sau de mancat hamsii crude.

Balul se va incheia in seara de 1 mai, in sediul din Capitala al Club A, cand "Cei mai activi muncitori care s-au facut remarcati si au spart normele la intrecerile socialiste din zilele precedente vor concura pentru obtinerea marelui premiu, o veioza confectionata din coarne de cerb si continand flori de colt, care i-a fost oferita lui Nicolae Ceausescu de oamenii muncii de la Combinatul Side-rurgic din Galati, in 1989".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.