Angelina Jolie a ales sa nasca in Namibia, informeaza Sky News.

Desi s-a mutat la Paris inca de la inceputul acestui an, lasand impresia ca va naste in Franta, sub stricta supraveghere si in conditii extraordinare, viitoarea doamna Pitt a ales sa-si aduca pe lume primul copil natural in Namibia, unde malaria face ravagii.
Angelina se simte foarte legata de Namibia, inca din 2002, de cand a filmat in aceasta tara pelicula "La granita", unde a avut rolul principal.

Cuplul a avut in vedere mai multe locuri pentru nasterea copilului: Franta, Cambodgia, Germania. Insa Brad a fost nevoit sa accepte decizia iubitei sale de a naste in Namibia, deoarece Angelina isi doreste ca bebelusul sa se simta legat de copiii din tarile din lumea a treia.

Brad si Angelina sunt constienti ca in Namibia exista focare de malarie si deja au fost avertizati de centrele care se ocupa cu prevenirea si controlul acestei boli sa ia in calcul riscurile majore la care se expun, deoarece malaria provoaca febra si contractii musculare care pot provoca nasteri premature, avorturi spontane si nasteri de feti morti, insa frumuselul Hollywood-ului nu-si doreste decat ca iubita lui sa fie fericita. Cei doi chiar au fost vazuti alegand haine pentru bebelusul lor, la Paris, pe cand isi pregateau calatoria in Africa.

O sursa apropiata cuplului a declarat revistei People ca parintii stiu deja ca este fetita, insa nimeni nu a confirmat.

Domnul si doamna Pitt au deja o fetita si un baietel, asa incat "nu conteaza prea mult ce va fi", a spus viitoarea mamica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.