Jucatorii echipelor calificate la turneul final al Campionatului Mondial din Germania au un motiv in plus pentru a obtine un loc in finala.

Pe langa glorie, ei se vor afla la cativa pasi de una din cele mai frumoase femei din lume, Shakira.

Organizatorii celei mai mari competitii sportive a anului 2006 au anuntat ieri ca au ajuns la un acord cu casa de discuri a solistei columbiene, astfel ca aceasta va fi prezenta la festivitatea de inchidere a Mondialului. Mai mult decat atat, pentru ca aparitia sa fie cu adevarat de neuitat, ea va urca pe scena cu doar zece minute inainte de fluierul de start al arbitrului.

Conform contractului, frumoasa columbianca va interpreta, impreuna cu cantaretul haitian de hip-hop Wycleaf Jean, noul hit "Hips Don't Lie" de pe ultimul sau album (Oral Fixation vol. 2).

Suntem convinsi ca milioane de fani ai Shakirei vor urmari meciul de fotbal doar de dragul ei, au declarat, din Miami, reprezentantii casei de discuri a artistei. Finala Cupei Mondiale la fotbal este programata a avea loc la 9 iulie, pe stadionul "Olimpic" din Berlin.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.